Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kan avkorte presidenttiden til Abbas

For å få løslatt den kidnappede soldaten Gilad Shalit, er det ventet at Israel må løslate 40 palestinske parlamentarikere fra Hamas-bevegelsen. En slik løslatelse vil svekke presidentmakten til Mahmoud Abbas, fordi den lovgivende palestinske forsamling igjen kan begynne å fungere. Hamas har flertall i parlamentet, med 74 av 132 representanter. Like før det palestinske valget i 2006, bestemte det daværende Fatah-dominerte parlamentet at presidentperioden til Mahmoud Abbas skulle vare i fem år, til januar 2010. Etter planen skal det avholdes både presidentvalg og parlamentsvalg i de palestinske selvstyremyndighetene på nyåret 2010. Hamas hevder forlengelsen av presidentperioden til Abbas fra fire til fem år ble gjort i strid med lovverket. Det islamistiske partiet krever at Abbas avholder nytt presidentvalg i januar 2009.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart