Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi er klar til å forlate Nord-Ghajar

Helt siden Den andre Libanon-krigen i 2006 har israelske styrker operert i den nordlige delen av grenselandsbyen Ghajar, nord for den internasjonale grensen mellom Israel og Libanon. I helgen signaliserte Israel vilje til å trekke seg ut av området, etter at Libanons regjering kom med skriftlig løfte om at UNIFIL vil få militær og sivil kontroll dersom IDF trekker seg ut. – Amerikanerne har lenge bedt oss om å komme videre i forholdet til Libanon. Etter at vi mottok dette brevet har vi bestemt oss for å vise mer vilje [til tilbaketrekning], sier en politisk kilde til Ha’aretz. I FN-resolusjon 1701, som kom på slutten av Den andre Libanon-krigen, blir det krevd av Israel at de trekker sine militære styrker ut av den nordlige delen av Ghajar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart