Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Absurd at Iran klager på israelske uttalelser

Irans FN-ambassadør har protestert til FNs generalsekretær, etter at en israelsk minister truet med å kidnappe president Mahmoud Ahmadinejad. – Disse farlige truslene … er ikke bare åpenbare brudd på internasjonal lov (…), men også mot de grunnleggende verdier til den siviliserte verden, skriver ambassadør Mohammad Khazee. Klagene blir avvist av Israels nye FN-ambassadør Gabriela Shalev. – Det er "absurd" at landet til presidenten som gjentatte ganger har tatt til orde for å utslette Israel holder moralpreken, sier Shalev til nyhetsbyrået AP. Israel, på sin side, har en lang liste med klager mot Ahmadinejad og Iran. Blant disse er Holocaust-benektelse, oppfordringer til utslettelse av Israel, utvikling av atomvåpen og åpen og aktiv støtte til terrororganisasjoner. Israels pensjonistminister Rafi Eitan sa tirsdag at han ser på kidnapping av Ahmadinejad som "et akseptabelt alternativ".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart