Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Liket etter 4 år gammel jente funnet

De siste ukene har Israel vært rystet av en grusom familietragedie. Ronnie Ron skal ha tilstått at han har drept sitt fire år gamle barnebarn, Rose Pizem. Han skal også ha fortalt politiet at han pakket hennes likrester i en koffert og kastet henne i Yarkon-elven. Etterhvert som dagen gikk, og Rose ikke ble funnet til tross for omfattende søk, ble det reist tvil til bestefarens forklaring, men torsdag ser kofferten ut til å være funnet. Bare en DNA-test vil endelig kunne bevise at likrestene som er funnet tilhører Rose. Politiet har allerede bekreftet at funnet i kofferten tilhører en liten jente. Det hører med til historien at Roses bestefar nå er kjærest med Roses mor, og de har barn sammen. Ronnie Ron var fosterfar for Rose på det tidspunktet da hun skal ha blitt drept. Roses far er sønnen til den drapsmistenkte bestefaren. Ronnie Ron skal ha endret sine forklaringer en rekke ganger. – Jeg drepte ikke noen jente, sa Ron til journalister på mandag, da han var på vei inn til et rettsmøte i Ramle.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart