Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Neste intifada blir med raketter, og kanskje til og med kjemiske våpen

Hussam Khader (47) ble løslatt av Israel i forrige uke, som et tegn på godvilje til PA-formann Mahmoud Abbas. Khader er en av de mest fremstående Fatah-lederne i den nordlige delen av Vestbredden, og tidligere medlem av palestinernes lovgivende forsamling. – I løpet av noen minutter kan en ny revolusjon mot de palestinske selvstyremyndighetene bryte ut, sier Khader i intervju med Ha’aretz-journalisten Avi Issacharoff. – Når Abu Mazen (Mahmoud Abbas) er borte, vil det ikke komme noen ny politiker som ham. Han tror på fredsprosessen og forhandlinger mer enn noen annen i PA. Enhver president som kommer etter ham vil bare ha to alternativer: Å gå av eller starte en militær intifada. Men den neste intifadaen vil ikke bare bestå i steinkasting, eller selvmordsbomber – det vil være en intifada med raketter og kanskje også kjemiske våpen, sier Khader. Han hevder det er ungdom i hvert palestinsk hjem som er klare til å bruke våpen. Selv om Khader var en av lederne for den andre intifadaen, er han kritisk til den i ettertid, fordi den splittet det palestinske samfunnet. – Men verken Hamas eller Fatah er problemet. Bare okkupasjonen. Hvorfor? Fordi den skaper psykologisk, økonomisk og sikkerhetsmessig press, mener Khader.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart