Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Dette er en skandale

Transportminister Shaul Mofaz, som er Tzipi Livnis fremste utfordrer i kampen om ledervervet i Kadima, reagerer sterkt på uttalelsene til den amerikanske generalkonsulen Jacob Walles. – Fremtiden til Israels hovedstad er ikke noe man kan behandle i hemmelige forhandlinger. Jeg kan si klart at jeg ikke vil tillate at Jerusalem blir skadet, sier Mofaz. – Det som ble skrevet [i Al-Ayyam] er ikke mindre enn en skandale, mener han. Også opposisjonsleder Benjamin Netanyahu reagerer. – Denne regjeringen har mistet all moralsk gyldighet og legitimitet for lenge siden. Det er på tide å ha et nyvalg, sier Netanyahu. Fra venstreopposisjonen er tonene annerledes. Der blir uttalelsene til den amerikanske generalkonsulen mottatt med velvilje. – Det blir aldri noen løsning på konflikten uten at Jerusalem blir delt. Israel aksepterte en slik løsning allerede i år 2000, sier Knesset-medlem Yossi Beilin i Meretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart