Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forklarer sine grunnleggende krav

Utenriksminister Tzipi Livni har fått kritikk i Israel fordi hun ikke har forklart hvilken fredsløsning hun ser for seg med palestinerne. I et intervju med Gil Hoffman fra Jerusalem Post lot Livni seg presse til å forklare sine "røde linjer og prinsipper": – Jeg kan ikke si hvor langt forhandlingene har kommet. Jeg tror vi trenger en diplomatisk prosess basert på to stater for to folk, jeg avviser tilbakevending av palestinske flyktninger innenfor våre grenser, og jeg har røde linjer når det gjelder sikkerhet – som inkluderer en demilitarisert palestinsk stat og andre ting. Vi trenger grenser som er basert på sikkerhet, å beholde hellige steder og områdene hvor jøder bor i større befolkningssenter. Befolkningen forstår det når jeg snakker om to stater for to folk uten å si de nøyaktige grensene. De fleste israelere ønsker å evakuere så få mennesker som mulig, samtidig som vi beholder våre verdier og våre hellige steder, sier Livni. Livni har ledet den israelske gruppen som har forhandlet med de palestinske selvstyremyndighetene siden i fjor høst. Hun har krevd at forhandlingene holdes hemmelige. Palestinske ledere avviser en demilitarisert palestinsk stat og at Israel skal beholde bosetningsblokker på Vestbredden. De står også sterkt på kravet om at flere millioner palestinere (flyktningene fra 1948 og deres etterkommere) skal ha rett til å vende tilbake "til sine hjem" i Israel. Dersom Israel aksepterer et slikt krav, vil jødene raskt komme i mindretall i sitt eget land.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart