Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestiner knivstakk jødisk barn – jødiske bosettere herjet landsby

En palestinsk terrorist lurt seg lørdag morgen inn i den jødiske utposten Shalhevet og satte fyr på en tom bygning. Deretter gikk palestineren inn i et annet hus, knivstakk et ni år gammel barn fem ganger og kastet han utenfor en to meter høy veranda, skriver Yedioth Aharonoth. Bosettere i området svarte med å herje den palestinske landsbyen Asira al-Kabaliya. Minst åtte palestinere ble skadet. To av dem skal ha fått skuddskader. – Bosetterne skjøt i luften med sine våpen, veltet en bil og knuste vinduene i tre hus, sier Hosni Sharaf, ordfører i landsbyen. – Barna mine og en nabo stod på hustaket og kastet stein mot bosetterne, forteller palestineren Ahmed Daoud. Bosetterne skal ha reagert ekstra sterkt fordi IDF ikke grep inn i forbindelse med knivstikkingen. – Ildspåsettelsen, knivstikkingen og terroristens flukt skjedde like foran nesen til soldatene, sier Yehuda Liebman, som er medlem av Yitzhar-bosetningens sikkerhetspatrulje. De israelske soldatene skal ikke ha oppdaget terroristen da han tok seg inn i bosetningen. Det ble registrert at han forlot bosetningen, men da bar han ikke kniv, forteller en IDF-offiser. IDF innførte portforbud i Asira al-Kabaliya etter konfrontasjonen. Til nå har ingen bosettere blitt arrestert i forbindelse med volden, skriver Ha’aretz søndag morgen. IDF skal ha konfiskert våpnene til to bosettere, i følge Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart