Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Det vil ikke bli noen «rett til å vende tilbake»

Statsminister Ehud Olmert uttrykte mandag medfølelse med palestinerne som ble flyktninger i forbindelse med Israels opprettelse i 1948. – Jeg er blant dem som uttrykker sorg over det som skjedde for palestinerne og også for det som skjedde med jøder som ble kastet ut av arabiske stater, sa Olmert til Knessets utenriks- og forsvarskomite. Samtidig avviste han fullstendig palestinernes "rett til å vende tilbake", slik palestinerne krever. – Under absolutt ingen omstendigheter vil det bli noen rett til å vende tilbake [for palestinske flyktninger], sa statsminister Ehud Olmert mandag. – Men vi er forberedt på å være en del av en internasjonal ordning som vil forsøke å løse dette problemet, la Olmert til. I følge lekkasjer fra forhandlingene mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene, kan det bety at Israel vil ta imot noen få tusen flyktninger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart