Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jeg vet ikke om noen dårligere forsvarsminister enn Ehud Barak

Det har oppstått en politisk isfront mellom statsminister Ehud Olmert (Kadima) og forsvarsminister Ehud Barak (Ap), etter at sistnevnte la press på Olmert til å trekke seg etter sommerens korrupsjonsanklager. Lørdag la ikke Olmerts partifelle Isaac Ben-Israel mye i mellom i sin omtale av Barak. – Jeg vet ikke om noen dårligere forsvarsminister enn Ehud Barak, sa Ben-Israel – som selv er en pensjonert generalmajor. – Prinsippet Barak følger er "sitt og ikke gjør noe", hevdet Ben-Israel. Han hevdet også at Barak "til og med gikk imot angrepet 6. september" i 2007, da israelske kampfly bombet en syrisk atominstallasjon. – Barak var modig inntil den dagen han ble en feilslått statsminister, og så mistet han sitt politiske mot, sa Ben-Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart