Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jeg tar «en pause» fra politikken

Transportminister Shaul Mofaz, som onsdag opplevde et knepent tap i kampen om å bli ny Kadima-leder, varslet torsdag at han tar "en pause" fra politikken. Avgjørelsen var en overraskelse selv for hans nærmeste medarbeidere, skriver Jerusalem Post. – Tiden har kommet for meg til å ta en pause, sa Mofaz foran en flokk med sjokkerte tilhengere. – Jeg ønsker å overveie min framtid og hvordan jeg kan bidra for det israelske samfunnet, staten og min familie. Jeg ønsker ikke noen plass i regjeringen eller i Knesset. Jeg vil fortsette som medlem av Kadima og gjør alt som står i min makt for partiet, sa Mofaz. Mofaz har tjent den israelske staten i 42 år, først med en langvarig militærkarriere og de siste årene som politiker. Han har vært både forsvarssjef og forsvarsminister.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart