Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ble enige om å danne regjering sammen

Kadimas nyvalgte leder Tzipi Livni og Ap-leder Ehud Barak skal ha blitt enige om å danne ny regjering i et møte søndag kveld. Det er ventet at president Shimon Peres vil gi Livni det formelle oppdraget til å danne ny regjering mandag kveld. I løpet av dagen skal Peres gjennomføre samtaler med de parlamentariske lederne for de 13 ulike partiene i Knesset. De første samtalene hadde han allerede søndag kveld – med Kadima, Ap, Likud og Shas. Lekkasjene om politiske sonderinger mellom Barak og Likud-leder Benjamin Netanyahu, som Porten til Midtøsten skrev om i forrige uke, viste seg å holde stikk. I helgen holdt de to tidligere statsministerne et møte hvor de drøftet muligheten for å danne regjering sammen, og stille Kadima-partiet på sidelinjen. Det er ikke ventet at Barak skal gå videre med dette alternativet etter at han kom til enighet med Livni søndag kveld.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart