Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Iran er halvveis til en atombombe

Den israelske militære etterretning mener Iran har produsert mellom en tredjedel og halvparten av det radioaktive materialet de trenger for å bygge sin første atombombe. – Dagen da Iran har passert punktet hvor det ikke er noen vei tilbake nærmer seg raskt, sa brigader Yossi Baidatz i en orientering til regjeringen søndag. Han gav ikke noen fast tidsfrist, men antydet år 2011 i et møte i Knessets utenriks og forsvarskomite i forrige uke. – Iranerne får større selvtillit fordi de tror det internasjonale samfunnet ikke er sterke nok til å stanse dem, mener Baidatz. Brigaderen understreket også at Hizbollah, Hamas og Syria væpner seg i raskt tempo. – Terrororganisasjonene på Gaza-stripen planlegger fortsatt angrep og rekrutterer terrorister som skal infiltrere Israel via Sinai, opplyste Baidatz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart