Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Leverte sin avskjedssøknad

Statsminister Ehud Olmert leverte sin avskjedssøknad til president Shimon Peres søndag kveld. Etter et 30 minutter langt møte gav Peres en orientering til de frammøtte journalister. – Dette var "en vanskelig kveld" for Olmert, sa Peres. Han uttrykkte også takknemlighet for "den respektfulle måte Olmert gir fra seg makten". Statsminister Ehud Olmert fortsetter som fungerende statsminister inntil en ny regjering er godkjent av Knesset. Livni har som mål å danne en regjering som består av dagens regjeringskoalisjon, pluss venstrepartiet Meretz, utbryterne fra Pensjonistpartiet og det ultraortodokse partiet United Torah Judaism. Den nåværende Olmert-regjeringen har støtte fra 64 av 120 Knesset-representanter. Dersom Livni klarer å utvide koalisjonen med de tre nevnte partiene vil hun ha støtte fra ytterligere 14 Knesset-representanter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart