Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Absurd at Iran får være medlem av FN

Israels fungerende utenriksminister mener Iran burde være utstøtt av FN. – Det er absurd at en stat som mer enn noen andre truer sine naboer og oppmuntrer til en annen stats utslettelse, kan være medlem av en organisasjon som har som mål å fremme global sikkerhet, sier Kadima-leder Tzipi Livni. Også opposisjonsleder Benjamin Netanyahu kom med skarp kritikk mot Ahmadinejad. – Vesten har ennå ikke oppdaget faren og selv om den har oppdaget den, handler den fortsatt ikke. Israel må gjøre det som er nødvendig for at Iran ikke skal få atomvåpen, sier Netanyahu. Israels president Shimon Peres ble minnet om Zions vises protokoller da han hørte talen til Ahmadinejad i FN. – Dette er første gang i historien til FN at en statsleder åpent og offentlig presenterer de stygge og mørke anklagene fra Zions vises protokoller, sier Peres.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart