Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Arresterte arabere mistenkt for terror

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet og politiet i Jerusalem har arrestert en gruppe arabisk-israelske medlemmer av det som skal være en terrorcelle. De arresterte er mistenkte for ulike skyteangrep hvor til sammen to politimenn ble drept og to skadet. – Terrorcellen hadde også planlagt drap på en politioffiser som jober i gamlebyen, et skyteangrep mot et buss-stopp i French Hill og kidnappinger av tjenestemenn i sikkerhetsstyrkene, opplyser Shin Bet. Offiserer i sikkerhetstjenesten foreslår å endre israelsk lov slik at Israel kan straffe familiemedlemmene til terrorister fra Øst-Jerusalem, for eksempel i form av husødeleggelse eller inndragning av velferdsgoder. – Dette vil virke avskrekkende mot nye angrep i framtiden, sier en offiser til Yaakov Katz i Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart