Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Rørbomben var et drapsforsøk

Det har kommet sterke reaksjoner fra israelske politikere etter at en rørbombe eksploderte utenfor huset til den venstreorienterte professoren Ze’ev Sternhell natt til onsdag. Sternhell skulle ut for å lukke porten til eiendommen da bomben utenfor husdøren eksploderte. Han fikk lettere skader i foten. – Vi må se på bomben som et drapsforsøk, sier sikkerhetsminister Avi Dichter. – Dette minner oss på dagene da [statsminister Yitzhak] Rabin ble drept, legger han til. – Angrepet kan ikke tolereres, og kan ikke skyves under teppet, mener nyvalgt Kadima-leder Tzipi Livni. Sternhell selv nektet i første omgang å snakke med pressen og å la seg fotografere, men onsdag kveld gav han noen kommentarer fra sykehussengen i Shaare Zedek sykehuset. – Hvis dette angrepet ikke ble gjennomført av en gal person, men noen som representerer et politisk syn, da er det begynnelsen på oppløsningen av demokratiet, sa Sternhell. – Gjerningsmennene prøvde ikke bare å skade meg, men det kunne være hvem som helst i min familie som kunne ha åpnet døren. For det er det absolutt ingen tilgivelse, la Sternhell til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart