Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

USA avslo Israels ønske om å angripe Iran

Da USAs president George W. Bush var i Israel i mai 2008, skal han ha fått spørsmål fra statsminister Ehud Olmert om Washington kunne gi grønt lys for et israelsk angrep på Iran. I følge det europeiske diplomater opplyser til den britiske avisen The Guardian, svarte Bush at han ikke ville støtte et angrep på Iran, og at han neppe ville ombestemme seg så lenge han sitter i Det hvite hus. Bush skal for det første ha fryktet gjengjeldelser fra Iran. For det andre er han ikke overbevist om at Israel klarer å ødelegge Irans atominstallasjoner i ett angrep. Dersom flere angrepsbølger blir nødvendig øker det risikoen for en full krig. Mark Regev, som er talsmann for Olmert, svarer slik på The Guardians rapport: Nødvendigheten av å hindre Iran i å få atomvåpen blir tatt opp i hvert møte mellom statsministeren og utenlandske gjester. Israel foretrekker en diplomatisk løsning i denne saken, men alle alternativer må være på bordet. Dine anonyme europeiske kilder tilla statsministeren ord som ikke har vært uttalt i noen arbeidsmøter med utenlandske gjester."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart