Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Krever at Mahmoud Abbas skal gå av

Hamas planlegger å utnevne en av sine egne toppledere som ny formann for de palestinske selvstyremyndighetene (PA) når valgperioden til Mahmoud Abbas går ut i januar 2009. – I januar vil vi ta ned bildet av Abbas fra alle offentlige institusjoner, sier en tjenestemann i Hamas. Abbas ble valgt som formann for PA i fire år i januar 2005. Samme år vedtok det palestinske parlamentet for framtiden å legge presidentvalget på samme tid som parlamentsvalget. Derfor hevder Abbas at han kan fortsette inntil januar 2010, da det etter loven skal avholdes nytt parlamentsvalg. Det nåværende parlamentet, hvor Hamas har flertall, ble valgt i januar 2006. – Abbas har ingen planer om å gå av i januar, sier en medarbeider av PA-formannen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart