Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Condeleezza Rice møtte sin syriske kollega

USAs utenriksminister Condeleezza Rice hadde en kort samtale med Syrias utenriksminister Walid Muallem under FNs generalforsamling i forrig uke, melder den amerikanske avisen Wall Street Journal. Den nye diplomatiske kontakten ble fulgt opp mandag av et mer langvarig møte mellom Muallem og USAs Midtøsten-diplomat David Welch. – Rice uttrykte sin tilfredshet med utviklingen i Libanon, og også til de indirekte samtalene mellom Syria og Israel, sier Muallem til avisen. En amerikansk tjenestemann toner ned betydningen av samtalene. – Det var en sjanse for oss å uttrykke bekymring for Syrias brudd på menneskerettighetene og deres forbindelse med Hizbollah og Iran, sier tjenestemannen. – Det internasjonale samfunnet venter fortsatt på et troverdig bevis på Syrias vilje til å avslutte sin støtte til terror, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart