Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinerne vil ikke akseptere mitt tilbud

Fungerende statsminister Ehud Olmert møtte Frankrikes utenriksminister Bernard Kouchner søndag morgen. Olmert uttrykte frustrasjon over at PA-formann Mahmoud Abbas ikke vil akseptere hans tilbud om en endelig sluttstatus-avtale. – Selv om [jeg har gått med på store innrømmelser] vil ikke palestinerne signere, sa Olmert. Senere på dagen signaliserte Kadima-leder Tzipi Livni, som forsøker å danne en ny koalisjonsregjering, at hun er imot innrømmelsene som Olmert har gjort. – Jeg tror ikke på omfattende forslag og forsøk på å framskynde ting, spesielt i lys av den politiske situasjonen, sa Livni til Kouchner. Samme dag uttrykte hun likevel vilje til å fortsette Annapolis-forhandlingene. – Det som er viktig er å forstå hvilke innrømmelser som er nødvendige for å oppnå en riktig prosess, sa Livni.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart