Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi kan aldri tillate et nytt Holocaust

Forholdet mellom Iran og Israel var oppe blant temaene da de amerikanske presidentkandidatene John McCain og Barack Obama møttes til tv-debatt tirsdag kveld. En av deltakerne i salen spurte om USA vil sende forsterkninger til Israel umiddelbart dersom Iran angriper Israel, eller om de vil vente på støtte fra FNs sikkerhetsråd.

– Vi vil selvfølgelig ikke vente på FNs sikkerhetsråd, svarte McCain, men unngikk samtidig å love at USA vil gripe inn militært i en slik situasjon. – Vi vil ikke gi vetorett til FN eller noen andre når det gjelder å handle i vår egen interesse, svarte Obama. Han sa også at han aldri vil utelukke de militære alternativene. Begge kandidatene understreket at Iran ikke må få lov til å utvikle atomvåpen. – Det er en stor trussel. Det er ikke bare en trussel mot staten Israel. Det er en trussel mot stabiliteten i hele Midtøsten, sa McCain. – Hva ville du gjort hvis du var israeler og presidenten i et land sier at de vil utslette deg fra kartet, og kaller landet ditt et stinkende lik? spurte McCain.

– Vi kan ikke tillate at Iran får atomvåpen. Det vil endre hele situasjonsbildet i regionen. Det vil ikke bare true Israel, vår sterkeste allierte i regionen og en av våre sterkeste allierte i verden, men det vil også gi mulighet for at atomvåpen kommer i hendene til terrorister, sa Obama. – Jeg vil gjøre alt som er nødvendig for å forhindre det, la han til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart