Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel vil ikke vente på at Iran får atomvåpen

Frankrikes utenriksminister Bernard Kouchner tror Israel kommer til forsøke å stanse Irans atomvåpenprogram med et militært angrep. – Ærlig talt så tror jeg ikke [produksjon av den første atombomben] vil gi noen immunitet til Iran. For det første vil dere spise dem opp før den tid. Og dette er faren. Fordi Israel har alltid sagt at de ikke vil vente til bomben er ferdig. Jeg tror de [iranerne] vet det. Alle vet det, sier Kouchner til Ha’aretz. Kouchner tror ikke et militært angrep er noen løsning. – Jeg vet at noen i Israel og i hæren forbereder en militær løsning, eller ikke en løsning men et militært angrep. Jeg vet ikke. Dette er ikke noen løsning etter min mening, sier Kouchner. Utenriksministeren forteller at Frankrikes egen etterretning anslår det kan ta to år for Iran å produsere sin første atombombe. Kilder i israelsk etterretning mener det kan ta bare ett år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart