Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

De militære aktivitetene er over

– De militære aktivitetene er over. Vi har fått nok. Vi ønsker et normalt liv, uten problemer, sier palestineren Omar Aqub fra byen Nablus på Vestbredden til avisen Ha’aretz. Tidligere var Aqub militant medlem av terrororganisasjon Al-Aqsa Martyrbrigader.
Nå ønsker Aqub å bli medlem av de palestinske sikkerhetsstyrkene, eller gå tilbake i vanlig jobb – slik en rekke tidligere Fatah-tilknyttede terrorister har gjort det siste året, etter at Al-Aqsa Martyrbrigader ble oppløst.
– Et besøk i Jinaid-fengselet i Nablus avslører en ny tid i forholdet mellom Israel og Fatah-aktivistene, rapporterer journalist Avi Issacharoff i Ha’aretz. Menn som var involvert i flere titalls terrorangrep sier nå tiden med krig er over. De ønsker seg normale liv. Et annet uttrykk for det nye forholdet mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene er at PA arresterer ettersøkte menn når Israel ber om det.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart