Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tillater marsj med israelsk flagg i Umm el-Fahm

Israelsk høyesterett har godkjent planene om en flaggmarsj gjennom den arabiske byen Umm el-Fahm, men har forbudt andre bannere i demonstrasjonstoget. De høyreorienterte aktivistene Itamar Ben-Gvir og Baruch Marzel har lenge kjempet for rett til å avholde en jødisk-zionistisk demonstrasjon i Umm el-Fahm. Politiet har krevd at demonstrasjonen skulle bli avholdt utenfor bygrensen, men nå har Høyestrett gitt aktivistene medhold. – Vi vil undervise araberne i Umm el-Fahm om demokrati, og vi vil først og fremst fortelle dem at i dette landet er det lov å marsjere med det israelske flagg hvor som helst, sier Marzel til Jerusalem Post. Advokaten til Den islamske bevegelse mener høyesterett "har gitt en hjelpende hånd til ilden disse ekstremistene prøver å tenne". – Det som er sikkert er at den arabiske sektoren ikke vil bære ansvar for konsekvensene, samme hva de vil bli, sier Zahi Nujidat. Demonstrasjonen er planlagt etter lokalvalgene i november.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart