Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ba om tilgivelse på vegne av Lieberman

Avigdor Lieberman, som er leder for det høyreorienterte partiet Israel Beiteinu, gikk til verbalt angrep på Egypts president Hosni Mubarak onsdag. Lieberman påpekte at israelske ledere gjentatte ganger har besøkt Mubarak i Kairo, uten at presidenten har gjort noen gjenvisitt i Jerusalem. – Dersom Mubarak ønsker å snakke med oss, må han komme hit, og hvis han ikke ønsker å komme kan han gå til helvete, sa Lieberman. Samme dag gav Israels president Shimon Peres en offentlig unnskyldning for Liebermans uttalelse. – Et medlem av Knesset kom med en uhøflig uttalelse om president Mubarak. Vi er alle veldig leie oss for det. Jeg vil gjøre klar at vi har den høyeste respekt for president Mubarak. Han er en virkelig stabil leder for fred i Midtøsten. Han stanser ikke et øyeblikk for å arbeide for fred. Og han fortsetter med det. Jeg snakket akkurat med ham på telefon, og jeg er så glad at han prøver å se muligheter for å fremme freden i hele vår region, skriver Peres i uttalelsen. Også statsminister Ehud Olmert ringte til Mubarak for å si unnskyld på vegne av den israelske staten. Slik reagerer en talsmann for det egyptiske utenriksdepartementet: – Dette er ikke første gang denne mannen (Lieberman) har uttalt seg mot Egypt. Hans anti-egyptiske og anti-arabiske holdninger er velkjent. Han er en rasist, men i tillegg har han bevist i dag at også er uhøflig, sier Houssam Zaki på telefon til Ha’aretz. Mubarak har kun besøkt Israel én gang, i begravelsen til statsminister Yitzhak Rabin i 1995. Han har aldri kommet på noe diplomatisk besøk til Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart