Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rakett-terrorist drept i luftoperasjon

En palestiner som deltok i rakettangrep mot Israel ble drept i en israelsk luftoperasjon på den nordlige Gaza-stripen natt til torsdag. Palestinsk helsepersonell har bekreftet at den drepte mannen var medlem av terrorgruppen Islamsk Jihad. Hamas angrep Sør-Israel med 45 raketter og flere titalls granater onsdag. Noen raketter slo ned i et boligområde ved Ashkelon, andre i utkantområder av Sderot. Rakettregnet var en gjengjeldelse for et israelsk raid inn på Gaza-stripen natt til onsdag, hvor trusselen fra en underjordisk tunnel skulle elimineres. IDF fryktet tunnellen ville bli brukt til å infiltrere Israel og kidnappe soldater. Da israelske soldater kom til huset som skjulte tunnelåpningen ble bygningen sprengt av Hamas-soldater. – Vi vet ikke om eksplosivene egentlig skulle bli brukt i tunnelen eller om bygningen var minelagt, sier en IDF-kilde. – Det er helt åpenbart at denne tunnellen var lik den som ble brukt til å kidnappe Gilad Shalit [i juni 2006], sier pensjonert generalmajor Giora Eiland.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart