Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Rakett-terrorist drept i luftoperasjon

En palestiner som deltok i rakettangrep mot Israel ble drept i en israelsk luftoperasjon på den nordlige Gaza-stripen natt til torsdag. Palestinsk helsepersonell har bekreftet at den drepte mannen var medlem av terrorgruppen Islamsk Jihad. Hamas angrep Sør-Israel med 45 raketter og flere titalls granater onsdag. Noen raketter slo ned i et boligområde ved Ashkelon, andre i utkantområder av Sderot. Rakettregnet var en gjengjeldelse for et israelsk raid inn på Gaza-stripen natt til onsdag, hvor trusselen fra en underjordisk tunnel skulle elimineres. IDF fryktet tunnellen ville bli brukt til å infiltrere Israel og kidnappe soldater. Da israelske soldater kom til huset som skjulte tunnelåpningen ble bygningen sprengt av Hamas-soldater. – Vi vet ikke om eksplosivene egentlig skulle bli brukt i tunnelen eller om bygningen var minelagt, sier en IDF-kilde. – Det er helt åpenbart at denne tunnellen var lik den som ble brukt til å kidnappe Gilad Shalit [i juni 2006], sier pensjonert generalmajor Giora Eiland.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart