Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Nye regler for å ramme infrastruktur i Libanon

I en eventuell ny krig med Hizobllah i Libanon, vil Israel føle seg friere til å ramme all infrastruktur i landet, varsler israelske regjeringskilder til Jerusalem Post. Israels argument er at Hizbollah nå spiller en mer sentral rolle i den libanesiske regjeringen enn de gjorde for to år siden. Israelske luftstyrker bombet noe libanesisk infrastruktur også under krigen i 2006, men Israel fikk beskjed om å stanse av USA og andre land. Israel forventer at Hizbollah kommer til å styrke grepet om libanesisk politikk i løpet av våren. Den shia-muslimske gruppen har allerede vetorett i regjeringen. Militært sett er Hizbollah fire ganger sterkere i dag enn organisasjonen var da Den andre Libanon-krigen var slutt i august 2006. Den gang hadde Hizbollah 14.000 raketter, med den israelske byen Hadear innenfor rekkevidde. Nå har Hizbollah omkring 40.000 raketter, med alle israelske byer nord for Dimona og Arad i Negev-ørkenen innenfor rekkevidde. – Dersom den neste libanesiske forsvarsministeren kommer fra Hizbollah eller et av deres støtteparti, kan Israel argumentere med at det ikke er noen forskjell på Hizbollah og den libanesiske hæren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart