Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ønsker comeback i Knesset for Likud

Ze’ev (Benny) Begin forlot Knesset for ni år siden, men ønsker nå å gjøre comeback på Likuds valgliste. Begin trakk seg ut av Netanyahus regjering i 1997, i protest mot Hebron-avtalen. Året etter forlot han Likud-partiet fullstendig, etter at partiet gikk inn for Wye-avtalen. Den gang hadde Begin harde ord mot Netanyahu, som han kalte en "venn" av PA-formann Yasser Arafat. – Det er et tegn på nye tider i Likud når partiet igjen gir Begin en varm velkomst, påpeker Tovah Lazaroff i Jerusalem Post. Benny Begin er sønn av tidligere statsminister Menachem Begin. Han er kjent for en svært nøktern livstil, i skarp kontrast til Likud-leder Benjamin Netanyahu og fungerende statsminister Ehud Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart