Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Høyrepartier slår seg sammen

Fire partier på høyrefløyen i israelsk politikk slår seg sammen. National Union, Det nasjonalreligiøse partiet, Tkuma og Moledet stiller felles liste til Knesset-valget i februar. Kandidatene vil bli plukket ut av en komite ledet av pensjonert generalmajor Yaakov Amidror. – Det nye partiet skaper enhet i den zionistisk-religiøse bevegelsen, mener Knesset-medlem Zevulun Orlev. – Etter 27 år med [stadig nye] splittelser, tar vi nå et skritt for å samle, sier han. Hovedsaker for det nye partiet blir jødisk utdanning og den jødiske identiteten til staten Israel. Bosetningsaktivitet står også på programmet. – Jeg tror hele Israel er vårt, men i praksis må vi dele det, sier Knesset-medlem Zvi Hendel. – Spørsmålet er hvordan vi deler det, og hva grunnlaget for delingen er, legger han til. – Partiet er åpent for alle, bortsett fra for ekstremister som er glade når de ser arabere som blir drept eller glade når de ser bosetninger som blir evakuert, sier Hendel. Det nye partiet har foreløpig ikke valgt noe navn.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart