Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mafialeder drept av bilbombe

Mafialederen Yaakov Alperon ble drept da bilen hans eksploderte i Tel Aviv mandag. To andre personer, som ikke hadde tilknytning til mafialederen, ble skadet av eksplosjonen. Politiet tror Alperon ble offer for et internt oppgjør blant kriminelle familier i Israel. Flere titalls mafiamedlemmer og minst åtte uskyldige mennesker er drept i bandekrigene i løpet av de siste tre årene, skriver Ha’aretz. David Tzur, som tidligere var politisjef i Tel Aviv, frykter drapet på Alperon betyr en opptrapping i bandekrigen. – Alperon-familien vil finne ut hvem som stod bak, og de vil svare, sier Tzur til Yedioth Aharonoth. Yaakov Alperon har sonet en rekke fengselsstraffer. Han har tidligere vært offer for mordforsøk fra kriminelle rivaler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart