Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Frykter tysk ubåtsalg til Egypt

Kairo er i forhandlinger med Berlin om kjøp av flere ubåter i Dolphin-klassen, en av de fremste dieseldrevne ubåtene i verden. Nyheten om Egypts innkjøpsplaner vekker bekymring i Israel, forteller kilder i Jerusalem til Jerusalem Post. – Den egyptiske marineflåten er allerede tre ganger større enn den israelske, med unntak av undervannsfartøy. Når det gjelder ubåter har vi omtrent det samme antallet, men våre er klart mer avanserte og effektive, sier Knesset-medlem Yuval Steinitz fra Likud. – Dersom Tyskland selger Dolphin-klassen til Egypt, vil det ha stor betydning for balansen mellom sjøkreftene i Middelhavet, legger han til. Israel har tre operative ubåter i Dolphin-klassen. Etter Den andre Libanon-krigen i 2006 bestilte Israel to nye ubåter fra Tyskland. Disse skal etter planen være operative i 2010.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart