Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kalte Shimon Peres «krigsforbryter»

Israels president Shimon Peres talte til omkring tusen studenter ved universitetet i Oxford tirsdag kveld. Utenfor møtesalen delte palestina-aktivister ut skriftlig materiale hvor Peres ble anklaget for krigsforbrytelser. – En person kan ikke bli kalt en fredens mann dersom han utvikler atomvåpen, stod det på en av plakatene til demonstrantene. Også inne i salen møtte Peres motbør, men da en ung kvinnelig student kalte Peres en "krigsforbryter" ble hun pepet ut av de fleste i salen. Aktivisten gav seg imidlertid ikke. – Dersom Hitler var her nå, ville han sittet stille som dere og hørt på talen til Peres, sa hun. Den israelske presidenten skal ha tatt det hele med stor ro, i følge Yedioth Aharonoth. En av de kritiske studentene svarte han slik: "Vi har rett til å leve. Vi trenger ikke din tillatelse."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart