Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Anlegget i Syria hadde likhet med atomreaktor

Nyhetsbyrået Reuters gjengir en hemmelig rapport fra Det internasjonale atomenergibyrå (IAEA) som langt på vei bekrefter at det var en atominstallasjon Israel angrep i Syria i september 2007. – Selv om det ikke kan utelukkes at bygningen skulle bli brukt til formål som ikke var relatert til atomteknologi, så er kjennetegnene til bygningen, og stedets forbindelse til passende pumpekapasitet for kjølevann, lignende det man kunne funnet i forbindelse med et reaktoranlegg, skriver IAEA. Inspektører fra IAEA besøkte stedet i juni 2008. Jordprøver fra området har avslørt rester av uran. I rapporten blir det understreket at Syria ikke har framskaffet dokumenter om anlegget slik IAEA har bedt om. IAEAs rapport sier direkte at anlegget ble bombet av israelske kampfly, selv om israelske myndigheter aldri har bekreftet dette offentlig. Washington hevder anlegget skulle produsere plutonium til bruk i atombomber. Dette blir benektet av Damaskus.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart