Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Inviterte Olmert og Barak til møte

Toppmøtet som fant sted i Amman mellom Jordans kong Abdullah og Israels statsminister og forsvarsminister tirsdag kveld er ikke lenger hemmelig. Israels største avis, Yedioth Aharonoth, skriver at Abdullah inviterte Ehud Olmert og Ehud Barak for å be dem om å ikke gjennomføre noen større militæroperasjon på Gaza-stripen. Abduallah frykter en israelsk militæroperasjon mot Hamas-regimet vil få store konsekvenser også for hans kongerike. – Israel vil bli tvunget til å gjennomføre en operasjon på Gaza-stripen dersom rakettangrepene mot israelske byer fortsetter, skal Olmert og Barak ha svart. Forhandlingene mellom Israel og de Fatah-kontrollerte selvstyremyndighetene stod også på agendaen. – Etableringen av en palestinsk stat er en strategisk interesse for Jordan og en betingelse for regional fred, sa Abdullah, i følge diplomatiske kilder i London.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart