Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Iran vil gjøre hele Midtøsten religiøst

– Det iranske lederskapets store plan er å konvertere hele Midtøsten til en religiøs blokk, sa president Shimon Peres da han talte til det britiske parlamentet onsdag. – De forsøker å tvinge deres versjon på alle. De som er uenige blir stemplet som kjettere og er dømt til å forsvinne, la han til. Israels president la ikke skjul på at Iran kan sette makt bak sin politiske agenda. – Irans forsøk er støttet av langtrekkende raketter, anriket uran og fanatisk oppvigleri – alt drevet frem av høye priser på olje, sa Peres. I sin tale kommenterte han også makthaverne på Gaza-stripen. – Hamas avviser all kompromiss med vold. De fortsetter å angripe sivile israelere med raketter. Vi kan forstå land for fred, men vi vil ikke akseptere land i bytte mot raketter, sa Peres.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart