Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Invasjon av Gaza vil koste 31 millioner til dagen

En israelsk invasjon av Gaza-stripen, for å knekke terrorgruppene i området, vil koste dyrt i valuta og sannsynligvis også i menneskeliv. I følge en beregning som er gjennomført av de israelske forsvarsstyrkene, vil det koste 31 millioner til dagen å gi grunnleggende humanitære behov til sivilbefolkningen som kommer under israelsk kontroll ved en eventuell ny okkupasjon. I tillegg vil det selvsagt påløpe ekstrakostnader ved bruk av reservestyrker og krigsmateriell. IDFs generalstab støtter ikke for øyeblikket noen større militæroperasjon på Gaza-stripen. Generalene tror Hamas er interessert i å opprettholde våpenhvilen, i hvert fall på kort sikt. Israel ble angrepet med en Kassam-rakett senest søndag, uten at eksplosjonen voldte noen personskader.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart