Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fordømmer bosettervold

Israelske myndigheter evakuerte torsdag en omstridt bygning i Hebron. Ekstreme jødiske bosettere svarte med voldelig motstand mot sikkerhetsstyrkene, samt ildspåsettelse, steinkasting, skyting og annen vold mot sivile palestinere i området. I en lederartikkel som ble publisert torsdag kveld, kommer Jerusalem Post med en klar og reservasjonsløs fordømmelse mot de jødiske ekstremistene. Avisen merker seg at Likud, Israel Beiteinu, Kadima og Arbeiderpartiet gikk sammen om å oppfordre de jødiske innbyggerne i Hebron til å ikke bruke fysisk eller verbal vold. "La historien merke seg at ingen andre Knesset-partier ble med i denne proklamasjonen", skriver avisen. Til slutt minner lederskribenten om to "grunnleggende sannheter": For det første at flertallet av israelerne som bor i Judea og Samaria (Vestbredden) er lovlydige patrioter. For det andre at jøder under en hver omstendighet må bli garantert tilgang til Patriarkenes grav i Hebron. – Den foraktelige oppførselen til de radikale bosetterne gjør ikke denne retten mindre. For lenge før kristendommen og islam kom inn i bildet, var Hebron allerede en hjørnestein i jødisk sivilisasjon, avslutter Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart