Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu og Obama hadde en god tone

Zalman Shoval (78) kan se tilbake på en lang karriere som diplomat og politiker. I juli deltok han på møtet som Likud-leder Benjamin Netanyahu hadde med Barack Obama under sistnevntes Israel-besøk. – Det var "virkelig god kjemi" mellom Netanyahu og Obama, sier Zhoval til Jerusalem Post. Han sier han har opplevd det samme når Netanyahu har hatt møter med ledere fra Frankrike, Storbritannia og Tyskland. – Netanyahu har brukt de siste årene på å utvikle forholdet til verdensledere som forberedelse til sitt comeback som statsminister, sier Shoval. Netanyahu omtaler Shoval som Israels fremste diplomat. Veteranen har meldt seg som kandidat til å stå på Likuds valgliste til Knesset-valget i februar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart