Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Avgjør kandidatlisten i dag

I dag avgjør 99.000 Likud-medlemmer hvem som skal representere partiet ved Knesset-valget i februar. Primærvalget skjer elektronisk. Medlemmene kan velge mellom 261 kandidater ved 400 valgstasjoner over hele landet. Det står ikke kamp om topp-plasseringen på kandidatlisten, den er forbeholdt partileder Benjamin Netanyahu (bildet), men deretter er kampen helt åpen. Tidligere Knesset-medlem Benny Begin, tidligere forsvarssjef Moshe Ya’alon, Knesset-medlem Gideon Sa’ar og tidligere utenriksminister Silvan Shalom regnes blant favorittene til å vinne andreplassen. Netanyahu har den siste tiden arbeidet for å fremme sentrumsorienterte kandidater, for å ikke få en alt for klar høyreorientert profil på partiets kandidatliste. Partilederen har truet med å holde politikere som danner allianse med den høyreorienterte Moshe Feiglin utenfor en eventuell framtidig Likud-regjering.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart