Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bosetter og politi har to ulike versjoner

Det var bosetteren Ze’ev Brauda fra Kiryat Arba som løsnet skudd mot to palestinere i forrige uke, samme dag som jødiske bosettere ble evakuert fra en omstridt eiendom i området. – Jeg mente ikke å skade noen, sa Brauda gjentatte ganger i forhørsretten mandag. Bosetteren ønsket å bli satt fri fra varetektsfengsel mot kausjon. – Mitt eneste mål var å komme til Beit Hashalom for å hente sønnen min. Jeg skjøt bare i selvforsvar. Jeg fryktet for livet mitt og livet til en mann som var i følge med meg. Det var en stor feil å skade palestinerne. Jeg mente bare å skyte varselskudd i luften, hevdet Brauda. Politiets representant i høringen hevdet Brauda angrep palestinerne først, og at angrepet var uprovosert. – Enhver fornuftig person ville flyktet det øyeblikket "de lokale" tok opp steiner, men Brauda ble stående der og gikk i konfrontasjon med palestinerne, sa hun. – Brauda siktet våpenet inn for å drepe. Det er et under at denne saken ikke er en mordsak, og hadde han hatt et våpen med annen ammunisjon er det ingen tvil om at noen ville ha mistet livet, sa politikvinnen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart