Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ingen kontroll over voldelige aktivister

Rabbinere i Hebron-området sier de ikke har kontroll på noen få ytterliggående aktivister som kaster steiner på israelske soldater, vandaliserer arabisk eiendom og brukte vold mot politistyrker under evakueringen av Beit Hashalom i forrige uke. – Disse ungdommene er veldig idealistiske og har mange gode kvaliteter, men de er også potensielt veldig farlige fordi de ikke hører på rabbinerne. Denne lille gruppen fikk en masse oppmerksomhet da de kom til Beit Hashalom, sier rabbiner Avinoam Horowitz, som er rektor på en yeshiva i Kiryat Arba, til Jerusalem Post. – Det er viktig å påpeke at det store flertallet av ungdommer oppførte seg bra, legger han til. Også mer radikale rabbinere, som Uzi Sharbaf og Dov Lior, har ikke klart å vinne tilliten til disse ytterligående elementene, i følge Horowitz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart