Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Omstridt missekåring blant arabere

Stephanie Zakkak (19) fra Jaffa ble søndag kåret til årets skjønnhetsdronning blant arabiske israelere. Det arabiske regjeringsmedlemmet Raleb Majadele stjal imidlertid showet med å si at "kvinnens oppgave skal være å bygge en god familie, å være en medhjelp for ektemannen og stå sammen med ham". – Jeg ønsker å se kvinner oppfylle sin sentrale oppgave med å bygge familier etter det arabiske samfunnets verdenssyn, og ikke etter det blinde, israelske, moderne, europeiske samfunn, sa Majadele, i følge Yedioth Aharonoth. Flere av de arabiske deltakerne og det arabiske publikum protesterte mot Majadeles uttalelser. – Jeg er glad for at det er rom for slike konkurranser. Da jeg var på min datters alder kunne jeg ikke delta i missekåringer, sier moren til Stephanie Zakkak. Majadeles personlige syn hindret ham ikke fra å krone skjønnhetsdronningen. – Som minister må jeg delta i alle arrangementer i den arabiske sektoren i Israel, forklarte Majadele.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart