Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Det er ikke noen våpenhvile i Gaza

Utenriksminister Tzipi Livni, som er Kadimas statsministerkandidat ved Knesset-valget i februar, kritiserte søndag forsvarsminister Ehud Barak for hans politikk overfor rakettangrepene fra Gaza-stripen. – Det er ikke noen våpenhvile på Gaza-stripen. Alle som kaller dette en våpenhvile, vet ikke hva som skjer der. Den som måtte være ansvarlig for sikkerhet må handle, sa Livni. Hun indikerte at Israels øverste politiske ledelse bør revurdere situasjonen, og kanskje gå til aksjon mot Hamas og de andre terrorgruppene med militær styrke. – Situasjonen i Gaza er kjent, svarte Barak. – Vi kan ikke fortsette med Hamas-styre på Gaza-stripen. "Hamastan" er en utålelig trussel mot staten Israel, sa visestatsminister Haim Ramon. – Det er bare forsvarsministeren som tror det er en våpenhvile [på Gaza-fronten], la han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart