Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil «blokkere rasistene»

Myndighetene i Israels største muslimske by, Umm el-Fahm, planlegger å stanse en marsj som er planlagt av jødiske ytre-høyre aktivister i utkanten av byen. – Israelske jøder fra venstre- og høyresiden kommer til Umm el-Fahm "hele tiden". Men denne marsjen er en provokasjon, mener ordfører Khaled Hamdan. Han har bedt "fredssøkende personer" om å stå i en menneskelenke utenfor byen for å "blokkere rasistene". Israelsk høyesterett har gitt Jødisk nasjonalfront, ledet av Barcuh Marzel, tillatelse til å gjennomføre en marsj med hundre deltakere i Umm el-Fahm. Deltakerne kan kun bære israelske flagg. Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet gikk inn for å forby marsjen, i frykt for at det kan provosere fram voldelige sammenstøt. Marzel svarer slik på nyheten om ordførerens utspill: – Jeg har nyheter for dem. Israels land er vårt. Og Umm el-Fahm er vårt… Vi vil ikke revurdere å dra dit. Vi vil komme og vi vil marsjere. "Vi tar ikke dem med i beregningen.", sier Marzel til Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart