Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg vil ikke stanse fredsprosessen

Likud-leder Benjamin Netanyahu møter ambassadørene fra 27 EU-land torsdag. Han vil, i følge Ha’aretz, fortelle dem at Israel kommer til å fortsette fredssamtaler med Syria og palestinerne dersom Likud-partiet danner regjering etter valget i februar. Liknende signaler skal Netanyahu ha sendt da han møtte Egypts ambassadør Yasser Reda i forrige uke. – Dersom vi vinner valget vil jeg ikke stanse fredsprosessen, bare legge til komponenter som for eksempel min "økonomiske plan", skal Netanyahu ha sagt til ambassadøren. Innholdet i forhandlingene som Olmert-regjeringen har ført med palestinske selvstyremyndigheter og Syria det siste året er hemmeligstemplet. Netanyahu vil derfor gjøre det klart overfor EU-ambassadørene at han først må sette seg inn i sakene, før han velger ut de delforhandlingene som han tror vil gi resultater.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart