Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Roser palestinske sikkerhetsstyrker

General Keith Dayton har vært USAs sikkerhetskoordinator i Israel og de palestinsk-kontrollerte områdene de siste tre årene. Han har blant annet ledet opptreningen av nye palestinske sikkerhetsstyrker i Jordan, styrkene som de siste månedene har begynt å operere i de større palestinske byene på Vestbredden. Dayton har hittil holdt en lav mediaprofil, men nå har han gitt et intervju til sjefredaktør David Horovitz i Jerusalem Post. – De nye rekruttene er de beste palestinske sikkerhetsstyrkene som noen gang har vært i virksomhet, sier Dayton. Han forteller at PA-politiet gang på gang får høre at de ikke er i Jordan "for å lære hvordan dere skal kjempe mot den israelske okkupasjonen". – Fokuset er fullt og helt på de lovløse elementene i det palestinske samfunnet, sier Dayton. Den amerikanske generalen understreket gjentatte ganger i løpet av intervjuet at hans arbeid ikke skader Israels sikkerhet, skriver Horovitz. Generalen fikk spørsmål om han kan utelukke at våpnene til de palestinske sikkerhetsstyrken noen gang vil bli brukt mot israelere. – Det jeg kan si, er at vi så langt, siden de første styrkene ble satt inn i mai, ikke har hatt et eneste tilfelle hvor palestinske sikkerhetsstyrker har vært i konfrontasjon med israelere, enten det er sivile eller IDF. Selv ikke i Hebron, hvor det er et komplisert forhold med bosetterne. Ok? Jeg tror det taler for seg selv, sier Dayton.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart