Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil annektere 6,8 prosent

For første gang kommer den palestinske sjefsforhandleren Ahmed Qureia med åpne lekkasjer fra forhandlingene med Olmert-regjeringen. – Israel går inn for å annektere 6,8 prosent av Vestbredden og ta imot 5.000 palestinske flyktninger [fra 1948], sa Qureia fredag. I områdene som Israel vil beholde permanent kontroll over inngår bosetningsblokkene Ariel, Ma’aleh Adumim, Givat Ze’ev og Efrat-Gush Etzion, i følge Qureia. Først presenterte Israel kart hvor 7,3 prosent av Vestbredden var foreslått annektert. I løpet av forhandlingene skal Olmert-regjeringen ha redusert sitt krav til 6,8 prosent, og presentert nytt kart. – Israel tilbød å gi noe av sitt eget territorium som kompensasjon for de annekterte områdene, men ikke tilsvarende i størrelse og kvalitet, sa Qureia. Palestinerne har avvist det israelske tilbudet. De hevder noen av de arealene Israel vil beholde er avgjørende for etableringen av en palestinsk stat. Qureia fortalte også at Israel aldri forklarte aldri sin posisjon når det gjelder Jerusalems framtid. Statsminister Ehud Olmerts kontor har avvist å kommentere Qureias uttalelser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart