Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Endret reglene, Feiglin ned til 36. plass

Endringer i reglene for sammensetningen av Likuds valgliste har ført ytre-høyre kandidaten Moshe Feiglin fra 20. til 36. plass på listen. Begrunnelsen som valgkomiteen gav, var at de kvinnelige kandidatene Leah Nass, Limor Livnat, Tzipi Hotovely og Gila Gamliel hadde gjort det så bra i valget at de ikke trengte noen spesielle plasser reservert for kvinner. Valgkomiteen valgte derfor å prioritere regionale representanter i stedet for kvinnerepresentanter. Det var denne endringen som i størst grad skjøv Feiglin ned på listen. Feiglin ble valgt på hvor mange stemmer han fikk på nasjonalt nivå. I neste uke planlegger Netanyahus medarbeidere å inngå en samarbeidsavtale med Tzomet-partiet. Dette vil kunne gi Likud over 20 millioner ekstra i valgkamp-kassen og føre Feiglin enda lenger ned på kandidatlisten. Her er Likuds reviderte kandidatliste for Knesset-valget i februar:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart