Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjente militære aksjoner mot Hamas

Den israelske regjeringen godkjente onsdag kveld en rekke planlagte aksjoner mot terrorgruppen Hamas. Det er ventet at de fleste operasjonene vil finne sted fra luften, og vil rette seg mot bygg og installasjoner som blir ansett som viktige for det militære og politiske lederskapet i Hamas.s – Hvis Hamas er ute etter bråk, vil vi gjøre det veldig bråkete på Gaza-stripen, sier en israelsk tjenestemann. – Enhver som skader israelske sivile eller soldater vil betale en høy pris, sa forsvarsminister Ehud Barak i et intervju med tv-stasjonen Kanal 2. Olmert-regjeringen har hittil vært tilbakeholdne med å svare på rakett- og granatangrepene fra Gaza-stripen. – Innbyggerne i Sør-Israel krever at regjeringen gir ordre til hæren om å operere i Gaza-stripen slik at det sivile liv kan returnere til det normale, sier Meir Yifrach, som er leder for regionrådet i Sdot Negev. Det første israelske svaret på Hamas-angrepene kom onsdag kveld, da en militant palestiner ble drept i et luftangrep sør på Gaza-stripen. De stormfulle værforholdene i området gjør det for øyeblikket vanskelig å operere over Gaza-stripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart